Konkurse

Konkursi “ Digital girl of the year “ mbështetur nga fondi “Western Balcans Fund “, CID dhe Aftësi për Punë S4J. SHIP u paraqit me 4 ide, të prezantuara nga 7 vajzat e T.I.K , ku ideja e nxënëses Rudina Dano ishte një ndër 5 fitueset e fazës së parë të këtij konkursi. Faza finale [...]