Aktivitete

Kur këndojnë SHIP-sat........... të tjerët dëgjojë dhe shijonë këngët. Në aktivitetin kushtuar Ismail Qemalit

Eshtë koha për Kodim Sot u zhvillua aktiviteti i parë i ‘Hour of Code Albania’ me nxënësit e shkollës sonë. Për vitin e dytë rradhëzi Aftësi për Punë S4J dhe Microsoft në Shqipëri mbështesin shkollën tonë për organizimin e kësaj fushate kombëtare.

Aktiviteti me rastin e 28 dhe 29 Nëntorit në SHIP. Organizim perfekt nga koordinatorja e senatit Erjola_Alikaj dhe një punë e shkëlqyer nga nxënësit e senatit e sidomos ata që kontribuan me kënge, skeçe, recitime, poezi e sigurisht ëmbëlsira.