Video call me Sindi Shkodrani, vlonjaten e cila falë rezultateve në fushën e IT ka punuar për Google dhe tashme punon për kompaninë ‘Tom Tom’ në Hollandë për programimin e makinave pa pilot . Nxënësit u njohën live me mundesitë që ofron fusha e IT dhe zhvillimet e fundit të teknologjisë. Gjithashtu komunikuan për rreth një orë me një model suksesi . Faleminderit Sindi!