Aktiviteti me rastin e 28 dhe 29 Nëntorit në SHIP. Organizim perfekt nga koordinatorja e senatit Erjola_Alikaj dhe një punë e shkëlqyer nga nxënësit e senatit e sidomos ata që kontribuan me kënge, skeçe, recitime, poezi e sigurisht ëmbëlsira.