Eshtë koha për Kodim 🖥💻

Sot u zhvillua aktiviteti i parë i ‘Hour of Code Albania’ me nxënësit e shkollës sonë. Për vitin e dytë rradhëzi Aftësi për Punë S4J dhe Microsoft në Shqipëri mbështesin shkollën tonë për organizimin e kësaj fushate kombëtare.