Konkursi “ Digital girl of the year “ mbështetur nga fondi “Western Balcans Fund “, CID dhe Aftësi për Punë S4J. SHIP u paraqit me 4 ide, të prezantuara nga 7 vajzat e T.I.K , ku ideja e nxënëses Rudina Dano ishte një ndër 5 fitueset e fazës së parë të këtij konkursi. Faza finale do të zhvillohet në shkurt në Kosovë. Me krenari dhe mirënjohje falenderojmë mësueset Lorena File dhe Greta Muhameti për organizimin dhe punën, nxënëset : Jorisa Andoni , Klevi Xhallari , Emejli Qezi , Enis Rrapaj , Aulona Memeti , Senaj Eda, Rrudina Dano për përfaqësimin e denjë.